Sälja till klassresa – säljskolan

 
Hur gör man för att sälja sina varor, varför säger man att vissa personer är födda till säljare och andra inte?

Framgångsrika säljare är intresserade av sitt arbete och lämnar sällan saker åt slumpen. De är noga med anteckningar, läser inte bara en bok utan flera om hur man säljer. De studerar olika tekniker på youtube och går på flera olika kurser. Med åren förfinar de sin teknik och blir mästare på att sälja. De vet allt om vilka budskap som fungerar och vilka som är mindre bra. Riktigt skickliga säljare utvecklar alltid tekniker som passar ihop med deras personligtdrag så att kunderna känner förtroende. Och sist men inte minst, alla duktiga säljare är trevliga, energiska och har stort tålamod.

För att ni i klassen ska bli duktiga på att sälja på kort tid krävs att ni arbetar målinriktat och undviker de stora misstagen. Under fliken ”säljskolan” hittar ni steg för steg hur ni framgångsrikt bygger upp er försäljning och tjänar pengar effektivt.

Säljskolan består av följande avsnitt;

Undvik de stora misstagen
Väljer ni fel svårsålda varor och är okunniga och dålig pålästa blir det lätt pannkaka.  >> Läs mer här om hur ni unviker misstag som kan göra att klasskassan blir väldigt liten.

Hitta dina kunder
Det gäller varorna tjänsterna hittar sina köpare. För att detta ska ske effektivt måste ni förbereda er noga. >> Mer info.

Dörrförsäljning
Hur fungerar det i praktiken, vad säger man egentligen? Läs mer.

Uppföljning/analysera
En duktig säljare kommer ihåg och >> analysera och maximerar därmed sina resultat.

10 viktiga tips
Sådant man inte alltid tänker på eller pratar om men som kan betyda skillnaden mellan succé eller fiasko. >> Bra tips här.

Produkter som säljer bra
Några >> tips på produkter och tjänster som kan sälja bra i rätt försäljares händer.

Youtube säljteknik
På youtube.com finns många fantastikt utbildande filer med praktiska råd från proffesionella dörrförsäljare. >> Se dem här.