Boktips

 

Handbok för personlig försäljning är en bok för dig som vill utveckla din kompetens och strävar efter att öka din kapacitet som säljare. Den vill locka fram och trimma dina affärsinstinkter, stärka din förmåga att tänka och göra bättre affärer. ”Att sälja är väl ingen konst”, säger somliga. ”Inte om man har en bra produkt.” Men säljandet är faktiskt en konst.

304 kr på Bokia.com

Sälj så det ryker är din ultimata actionplan för att lyckas inom försäljning. Bruce King, som tidigare haft framgångar i Sverige med boken Psychoselling, kombinerar sin kraftfullamotvationsteknik med praktisk coachning steg-för-steg. Boken tar dig genom hela säljprocessen, från den första kontakten till avslutet. När du följer bokens tio steg kommer du att upptäcka att det är fullt möjligt att fördubbla din försäljning.

Köp den på bokia.se för 286 kr

Vill du visa fördelarna med dig själv, dina idéer, produkter eller tjänster? Då gäller det att snabbt övertyga motparten om din egen förträfflighet. Oftast får du inte mer än en chans att göra ett bestående intryck. Din presentation ska öppna dörrar, ge dig nya nätverk, skapa nya relationer och sälja ditt varumärke. De första 30 sekunderna kan vara avgörande.

Köp den på bokia.se för 189 kr


Det här är en bok för dig som strävar efter att bli verkligt professionell som säljare, som vill utveckla din kompetens och förstå vad som skapar framgång. Teori varvas med exempel, tips och praktiska övningar. Resultatet är en lika matnyttig som insiktsfull handbok i hur man kan optimera den personliga säljinsatsen.

Köp den på cdon.se för 269 kr